Roastery

Στη Spiri μετά από ερευνά για τις ανάγκες καβουρδίσματος του κάθε καφέ και για να δημιουργούμε μοναδικά προφίλ που αναδεικνύουν στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά του, επιλέξαμε μια μηχανή καβουρντίσματος που η καινοτόμος κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα και η διαδικασία ψησίματος με ζεστό αέρα, εξασφαλίζει καθαρά γευστικά αποτελέσματα και σταθερά προφίλ καβουρντίσματος.

Cupping

Το cupping είναι η μέθοδος αξιολόγησης ενός καφέ για να προσδιοριστούν τα αρώματα, οι γεύσεις και τα χαρακτηριστικά του. Στη Spiri εφαρμόζεται (μια τυποποιημένη διαδικασία) το ίδιο πρωτόκολλο αξιολόγησης πράσινου ωμού καφέ ( για την επιλογή μοναδικών καφέδων).