Μαζί με τον αδερφό μου, αποφασίσαμε να πρωτοτυπήσουμε και να δημιουργήσουμε μια μικρή μονάδα επεξεργασίας καφέ στην Αίγινα,την Spiri Coffee & Beverages.
Η ενασχόλησή μου με τον καφέ ξεκίνησε το 2007.
Μέσα στα χρόνια της πορείας μου, έχω περάσει απο τα στάδια της παρασκευής ροφημάτων, την αξιολόγηση της πρώτης ύλης, δηλαδή του πράσινου καφέ, και τέλος του καβούρδισματός του.
Με βάση την τεχνογνωσία μας και την έρευνα που κάνουμε σαν SPIRI COFFEE, έχουμε δημιουργήσει την δική μας παλέτα γεύσεων με γνώμωνα την ποιότητα. Η συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση πάνω στον καφέ βοηθάει στο να εξελισσόμαστε σαν εταιρεία. Παρακολουθώ σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις πάνω στον καφέ, Ασχολούμαι συνέχεια και έτσι έχω καταφέρει να κερδίσω πολλές γνώσεις και εμπειρίες. Ανταλλάζω απόψεις με παλιούς, παραδοσιακούς καβουρδιστές του καφέ, όπως και με συγχρονους Roasters.
Ειμαι μέλος της Specialty Coffee Association, ο οποίος είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος, πρωτοπόρος επαγγελματικός οργανισμός που προωθεί την υπεροχή του ποιοτικού καφέ.
Κύριο μέλημα μας είναι, όλοι, ανεξαρτήτως ποσότητας, να μπορούν να απολάυσουν εναν ποιοτικό και εξαιρετικής γεύσης καφέ.