Στη Spiriμετά από ερευνά για τις ανάγκες καβουρδίσματος του κάθε καφέ και για να δημιουργούμε μοναδικά προφίλ που αναδεικνύουν στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά του, επιλέξαμε μια μηχανή καβουρντίσματος που η καινοτόμος κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα και η διαδικασία ψησίματος με ζεστό αέρα, εξασφαλίζει καθαρά γευστικά αποτελέσματα και σταθερά προφίλ καβουρντίσματος.
Cupping
Το cupping είναι η μέθοδος αξιολόγησης ενός καφέ για να προσδιοριστούν τα αρώματα, οι γεύσεις και τα χαρακτηριστικά του. Στη Spiri εφαρμόζεται (μια τυποποιημένη διαδικασία) το ίδιο πρωτόκολλο αξιολόγησης πράσινου ωμού καφέ ( για την επιλογή μοναδικών καφέδων).