Κελυφωτό Φιστίκι Ελληνικό Αποξηραμένο Ανάλατο 500 γρ.

Κωδικός προϊόντος: 104 Κατηγορία:

9,00 

Premium ξηρός καρπός, διαλεγμένος σχολαστικά με το χέρι, αποξηραμένος στον ήλιο και ανάλατος.
Συσκευασία 500 γρ.

Εξαντλημένο


Περιγραφή

Σήμα κατατεθέν του νησιού, το φιστίκι είναι ένα από τα πιο αγαπητά ελληνικά προϊόντα, που ξεπέρασε τα εθνικά σύνορα κατακτώντας τα διεθνή delicatessen. Γευστικός κι εκλεπτυσμένος καρπός με ιδιαίτερο άρωμα και βουτυράτη γεύση, το φιστίκι βρήκε στην Αίγινα τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξή του.
Βασικό μέλημα σε όλα τα στάδια της παραγωγής είναι η διασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών και ο σεβασμός στην παράδοση και το περιβάλλον. Έτσι, ο καταναλωτής είναι σίγουρος για την ασυναγώνιστη ποιότητα και γεύση του προϊόντος.
Μετά τη συγκομιδή, τα ανοιχτά φιστίκια διαλέγονται σχολαστικά με το χέρι και στεγνώνουν στον ήλιο για 3-4 μέρες, ώστε να αποκτήσουν πιο πικάντικη γεύση. Έπειτα, αποθηκεύονται σε ψυγεία, ειδικά για τους ξηρούς καρπούς με κατάλληλες θερμοκρασίες και συνθήκες υγιεινής. Από το ψυγείο, βγαίνουν σε παρτίδες και ψήνονται με αλάτι και λεμόνι σε φούρνους τελευταίας τεχνολογίας, πιστοποιημένους με ISO 22000:2005 , που διασφαλίζουν την ποιότητα του προϊόντος. Διατίθενται σε ειδικές συσκευασίες, για να διατηρούνται φρέσκα για καιρό. Μετά το άνοιγμα, βάλτε τα φιστίκια Αιγίνης στο ψυγείο σε αεροστεγές βάζο με λάστιχο, για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…