Περιγραφή
Τα κλήματα από τα οποία προέρχεται η ποικιλία Μαυροδάφνη, για την παραγωγή αυτού του οίνου, είναι παλαιά, μικρής στρεμματικής απόδοσης, όπου πραγματοποιείται βιολογική και χειρωνακτική φροντίδα. Το κρασί για 12 μήνες ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και αμφορείς, και έπειτα για άλλους 15 μήνες τουλάχιστον, αφού εμφιαλωθεί στην υπόγεια κάβα του οινοποιείου.
Στην όψη είναι ένα βαθύ πορφυρό χρώμα και στην μύτη υπάρχουν αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και φυτικές νότες. Πλούσιο σώμα, οξύτητα ζωηρή και επίγευση που διαρκεί.