Περιγραφή
Στην κοιλάδα των Μουσών στις νοτιοανατολικές πλαγιές του Ελίκωνα, βρίσκεται ο αμπέλωνας του Μούχταρου, στα 420 m υψόμετρο. Μετά την ζύμωση, ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια.
Στην όψη είναι βαθύ ερυθρό χρώμα με πολύπλοκα αρώματα που οφείλονται τόσο στην ποικιλία Μούχταρο όσο και στην χρήση βαρελιού. Αρώματα όπως μαύρων ώριμων φρούτων του δάσους, καπνού, βιολέτας και σοκολάτας. Οξύτητα υψηλή τονίζοντας έτσι το φρούτο, τανίνες στρογγυλές και πλούσιες και σώμα γεμάτο με μακρά επίγευση. Το κρασί αφήνει στο τελείωμα γεύση από ώριμα φρούτα, γλυκά μπαχαρικά και νότες σοκολάτας.