Περιγραφή
Αφού πραγματοποιηθεί χειρωνακτικός τρύγος, τα σταφύλια λιάζονται στον ήλιο για περίπου 6 με 8 ημέρες. Η ωρίμανση γίνεται για 6 χρόνια σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 225 lt, τέταρτης και πέμπτης χρήσης, και επιτυγχάνεται επιπλέον παλαίωση στην φιάλη πριν τη διάθεση στην αγορά.
Αυτό το επιδόρπιο κρασί έχει ένα κεχριμπαρένιο χρώμα με καραμελένιες ανταύγειες. Σύνθετο αρωματικό μπουκέτο με γλυκά μπαχαρικά, όπως κανέλα και γαρίφαλο, αποξηραμένα φρούτα, όπως βερίκοκο, δαμάσκηνο και σταφίδες. Η ωρίμανση σε βαρέλι προσδίδει στο γλυκό αυτό κρασί μεταξένιο και μελένιο χαρακτήρα. Έχει γεμάτο σώμα, τραγανή οξύτητα και νότες λεμονιού και μελιού ενισχύοντας την φρεσκάδα και την ισορροπία.