Περιγραφή
Η ποικιλία καλλιεργείται αποκλειστικά στον αμπελώνα στις Αμυγδαλιές, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Το κρασί παλαιώθηκε συνολικά 24 μήνες, με την ζύμωση να γίνεται για 8 μήνες σε βαρέλια δεύτερης και τρίτης χρήσης και έπειτα παλαίωσε για 16 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια Βουργουνδίας.
Το χρώμα του κρασιού είναι βαθύ ρουμπινί, με γκρενά ανταύγειες. Πλούσια αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων, όπως αγριοκέρασα, βύσσινα, βατόμουρα και δαμάσκηνο. Επιπλέον το βαρέλι ανέδειξε αρώματα γαρύφαλλου, βανίλιας, κάρυ, σοκολάτας και αρώματα καπνού. Στο στόμα είναι πολύπλοκο, με γεμάτο και πληθωρικό σώμα και οι τανίνες είναι βαλούδινες και μαλακωμένες. Στο τελείωμα αφήνει αρώματα και γεύσεις δαμάσκηνου, κόκκινων φρούτων και σοκολάτας γάλακτος.