Description
Το Παμίδι είναι μια ξεχωριστή ποικιλία, με πλούσιο αρωματικό χαρακτήρα, η οποία με σωστή οινοποίηση είναι ιδανική για παραγωγή ερυθρών οίνων. Το χρώμα του συγκεκριμένου κρασιού είναι ένα λαμπερό σωμών, με ευχάριστα αρώματα που κυριαρχούν αυτά της φράουλας, του κερασιού, της λεβάντας και του τριαντάφυλλου. Επιπλέον, για 6 μήνες παραμένει σε δρύινα βαρέλια, και γι’ αυτό το λόγο θα βρούμε και αρώματα καραμέλας. Στο στόμα είναι αρωματικό και ξηρό, με καλή οξύτητα και στέρεη δομή.