Description
Το Angel Tears είναι το πρώτο τσίπουρο τριπλής απόσταξης στην Ελλάδα, χωρίς γλυκάνισο. Η απόσταξη γίνεται σε χειροποίητους χάλκινους, ασυνεχούς λειτουργίας άμβυκες, σταθερής θερμοκρασίας και με σωστό διαχωρισμό του αποστάγματος σε κεφαλές – καρδιά – ουρές. Η καρδιά έχοντας όλα τα επιθυμητά συστατικά, επαναποστάζεται για δεύτερη φορά και αφού απομακρυνθούν οι κεφαλές και οι ουρές, πραγματοποιείται η τρίτη και τελευταία απόσταξη της καρδιάς, που είναι και η βάση της παραγωγής του τσίπουρου. Αφού ολοκληρωθεί η τρίτη απόσταξη, η καρδιά αραιώνεται με νερό και αποθηκεύεται σε δεξαμενές για 6 μήνες μέχρι να ισορροπήσει και να ομογενοποιηθεί. Αρώματα από το μονοποικιλιακό χαρακτήρα του Μοσχάτου Τυρνάβου, κρυστάλλινο και διαυγές, αφήνοντας στο στόμα μια βελούδινη γεύση.