Περιγραφή
Ο Kenya Ndunduri είναι ένας specialty καφές από μια περιοχή παγκοσμίως γνωστή για την παραγωγή υψηλής ποιότητας καφέ. Συνήθως χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα και φρουτώδη χαρακτηριστικά, όπως νότες μοσχολέμονου , ροδάκινου και λουλουδιών , που οφείλονται στο μοναδικό έδαφος και τις συνθήκες καλλιέργειας της περιοχής .Ο Ndunduri προέρχεται από συγκεκριμένες μικρές φάρμες που βρίσκονται σε μεγάλα υψόμετρα, τα οποία ευνοούν την αργή ωρίμανση των κόκκων, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη γεύση. Οι κόκκοι υποβάλλονται συχνά σε washed (πλυμένη) επεξεργασία, που ενισχύει την καθαρότητα της γεύσης.
Προτείνουμε να τον δοκιμάσετε:
• Pour-over (V60, Chemex): Αναδεικνύει τα αρωματικά και την οξύτητα.
• Espresso: Για έναν δυνατό και έντονα φρουτώδη καφέ.
• French Press: Για πιο γεμάτο σώμα και ισορροπημένες γεύσεις.